14 Mart 2015 Cumartesi

SPYMASTER PRO KURULUMU

08:04 Yorum Yok


Spymaster Pro takip altına alınacak telefona kurulum işlemini kolayca anlamanız için aşama aşama aşağıda maddelerle açıkladık. Kurulum işlemini 3 adımda gerçekleştirmeniz mümkün.

İlk adım olarak bilgisayarınızdan Spymaster Pro'nın resmi internet sitesini açın. Spymaster Pro programını resmi sitesinden satın alma işlemini gerçekleştiriniz. ŞİMDİ SATIN AL

Yapacağınız ikinci işlem ise satın alma işlemini yaptıktan sonra size bir mail gelecektir.(Not: Bazem mail Spam  Kısmına düşebiliyor eğer gelmezse o bölümü de kontrol edin)


Maili açtığınızda Click Here yazısını göreceksiniz oaraya tıklayınız. Önünüze bir sayfa gelecek o sayfada telefon modelinizi giriceksiniz. IMEI numarasını girip Register’e tıklayın ki hedef telefonu pragram hesabınızla bağlantı kurulsun.

(IMEI numarasından kastımız telefona *#06# tuşladığınızda gelen numaradır)


Üçüncü adım olarak ise ; Yükleme yapacağınız telefondan yapılacak işlem: Register  aşamasını bittikten sonra size program tarafımdan bir mail daha yollanacak. Bu maile hedef telefon üzerinden giriş yapılması gerekir.Bu mailde de Calc_Pro.apk dosyasının indirilmesi gerekir.

İşlem bittiğinde bu raddeden sonra takibe başlayabilirsiniz çünkü veriler panelinize yolllanmış olacaktır.(Şunu da belirtelim ilk verilerin panelinize düşmesi 20-30 dakika arasında olabilir)

Kurulum  gerçekleştiğinde spymasterpro.com ‘dan giriş yapabilirsiniz.
Hedef telefondan mailinize gelen ikinci mailde olan Calc_Pro.apk açtığınızda işlemi aşağıda gösterildiği gibi gerçekleştirebilirsiniz.

Görüntülü Olarak Aşağıda Anlatacağız ;


Size gönderilen maildeki Calc_Pro.apk tıklayın ve yüklensin.


Seçeneklerden Package installer’ı seçiniz.


Install’a tıklayınız.


Yükleme işlemi sürer.


Done butonuna basılınca işlem tamamlanmış olur. Artık verilere yazılımın kendi sitesinden giriş yapılarak verilere ulaşabilirsiniz.(Uyarı: İlk verilerin gelmesi yarım saat kadar sürebilir.)


Login’e tıklayın ve açılan sayfaya yazılım hesabınızla giriş yapınız.



0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates