14 Mart 2015 Cumartesi

HİGHSTER MOBİLE ANDROİD KURULUMU

10:23 Yorum Yok


Highster Mobile Spy yazılımını android işletim sistemli telefonlara nasıl kurulduğu hakkında resimli kurulum adımlarını aşağıdan adım adım izleyerek kurulumu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Program en geç 5 dakika içinde çalışır duruma gelecektir. Aşağıdaki anlatımdan ne kadar kolay bir durumda olduğunu anlayacaksınız.


Highster Mobile Spy Android Kurulumu


Telefonunuzun ekranından internet tarayıcısı açılır.


Açılan internet tarayıcısından http://evt17.com/dsx1115.apk linki yazılarak açılır. Açılır açılmaz yükleme işlemi direk başlayacak.



Üst resimdeki gibi yükleme ekranı çıkar. Bu yüklemenin devam ettiğini gösterir.


Yukarıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacak. Bu yükleme işleminin bittiğini gösterir. İnen dosyaı açın. Open butonuna basılarak açılır.


Resimde de gözüktüğü üzere dsx1115.apk dosyası açılır ve aşağıdaki gibi bir ekran yer alır.


Device ekranı gelince Install butonuna tıklanır ve kurulum yapılmaya başlanır.




Yukarıdaki sayfa açılır. Bu sayfa kurulumun bittiği anlamına gelir. Open butonuna tıklanarak aşağıda gözükecek olan sayfa açılır.


Programı satın aldıktan sonra email adresinize gelen aktivasyon kodunu Licence Key yazan yere girmeniz gerekmektedir. Mobile No kısmına ise dinleme yapacağınız telefon numarasını girmeniz gerekir. Bu iki yer doldurulduktan sonra Submit yazan buton tıklanır.


Bu işlem sonrasında karşınıza kayıt işleminin başarılı olduğuna dair bir ekran girecek. Bu sayfada ise Ok yazan yere tıklayın.


Ok butonuna bastıktan sonra aşağıdaki ekranda gelecek olan kısımlara istediğiniz zaman ortam dinlemesi yapmakta kullanacağınız telefon numaralarını girin. Bu numaralardan telefonu her aradığınızda hedef telefonun mikrofunu açılarak telefonu dinleme olanağı size sunar. Bu telefon numaralarından yapacağınız çağrılar hedef telefonda hiçbir uyarı vermeyecektir. Eğer hedef telefonu normal olarak bu numaralardan ararsanız bu listeden telefon numarasınızı kaldırmanız gerekmektedir. 

Aşağıdaki ekrana telefon numaralarını girerken ülke kodunu başlına 0 ekleyerek yazmanız gerekmektedir. Örneği: 00905.... formatında yazmanız gerekir.


En son olarak Save Number butonuna tıklayarak işlemi bitirin. Artık panelinize girerek gelen bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Online panele girereken satın aldıktan sonra email adresinize gelen kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekmektedir.


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates